Karriere

Vil du arbejde med miljøvenlig asfaltproduktion og være en del af Danmarks mest innovative asfaltentreprenører? Så kan du se vores ledige stillinger herunder.

SuperAsfalt A/S søger en smed/alsidig medarbejder til vores asfaltværk på Amager

SuperAsfalt A/S tilbyder en spændende stilling til en morgenfrisk smed/alsidig medarbejder til vores asfaltværk på Amager.

Nogle af dine arbejdsopgaver vil være:
• generel vedligehold af værket
• reparationssvejsning
• forefaldende arbejde
• eventuel erfaring med el-arbejde er en fordel, men ikke et krav
• lettere kontorarbejde
• føre kontrol med de lastbiler der kører ind og ud af værket
• ansvarlig for at passe vores vægt og lave vejesedler

Du har erfaring indenfor lignende stilling og kan arbejde selvstændigt, men har også nemt ved at samarbejde med andre. Du er mødestabil og hjælpsom, samt imødekommende overfor vores kunder og dine kollegaer.
Hos SuperAsfalt A/S kan vi tilbyde dig:
• Fantastiske og dygtige kollegaer på en arbejdsplads med en uformel tone
• Fast stilling
• Et job, hvor to arbejdsdage sjældent ligner hinanden

Der er tale om en fuldtidsstilling, med en arbejdsdag der typisk starter mellem kl. 5:00-7:00 om morgenen. Du skal derfor være indstillet på varierende arbejdstider, alt efter sæson/hvor travlt der er. Derudover skal du have kørekort/egen bil, da der ikke er offentlig transport ud til værket.
SuperAsfalt A/S er et grønt og bæredygtigt asfaltfirma, der leverer asfalt af høj kvalitet til både grundejerforeninger, privatpersoner, kommuner og virksomheder. Udover egen asfaltfabrik, har vi også et laboratorie på værket, hvor der konstant arbejdes på at forbedre eksisterende asfaltprodukter og udvikle nye typer af asfalt og belægninger.

Nysgerrig efter at høre mere? Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at ringe til direktør Karsten Rasmussen på telefon 4059 9400.

Motiveret ansøgning og CV kan sendes til mit@enviso.dk

Vi holder løbende jobsamtaler, så send din ansøgning til os allerede nu. Tiltrædelse så hurtigt som muligt.

—–

Superasfalt A/S søger 3 dygtige personer til stort maskinhold

SuperAsfalt A/S er et grønt og bæredygtigt asfaltfirma, der året rundt leverer asfalt af høj kvalitet til både grundejerforeninger, privatpersoner, kommuner og virksomheder. Udover egen asfaltfabrik, har vi også et laboratorie på værket, hvor der konstant arbejdes på at forbedre eksisterende asfaltprodukter og udvikle nye typer af asfalt og belægninger.

Asfaltarbejdet udføres i Region Hovedstaden og på Sjælland.

Vi søger følgende:

2 personer til strygejern og stor udlægger
1 tromlefører

Arbejdsopgaver/kvalifikationer:
Du skal være med til at sørge for, at asfalten bliver lagt jævnt og som kan styre, hvilken bredde og lagtykkelse, asfalten skal have.

Som tromlefører er dine arbejdsopgaver primært at køre tromlen, så det er et krav, at du har førerbevis.

Generelt for begge stillinger gælder, at dine arbejdsopgaver vil variere meget inden for asfaltarbejdet, så det er et krav, at du har flere års erfaring inden for feltet.

Om dig:

Vi forventer, at du:

Er mødestabil
Har solid erfaring med asfaltbranchen (tromlefører, strygejern, stor udlægger)
Er fleksibel med hensyn til arbejdstider og arbejdsopgaver
Har almindeligt kørekort kategori B
Hos SuperAsfalt A/S vægter vi kvaliteten højt, og derfor skal du også udføre dit arbejde i højest mulig kvalitet. Det er desuden vigtigt, at du har gåpåmod og er topmotiveret og samtidig er struktureret i dit arbejde.

Vi tilbyder:

En fast stilling i et spændende job og afvekslende job
Fantastiske og dygtige kollegaer på en arbejdsplads med en uformel tone

Hvis du vil høre mere om jobbet, så kan du kontakte direktør Karsten Rasmussen på tlf. 4059 9400 eller Connie på tlf. 4092 1772

Motiveret ansøgning og CV kan sendes til info@superasfalt.dk

Er du engageret og har den relevante uddannelse/baggrund, glæder vi os til at høre fra dig.

Antal ledige stillinger:
3

Datasikkerhed:

Ved ledige stillinger og uopfordrede ansøgninger gennemgås ansøgningerne, og de relevante kandidater kontaktes. Alle ansøgninger gemmes i 6 måneder, hvorefter de slettes i vores system. Ønsker du, at vi beholder den i længere tid, skal du medsende en samtykkeerklæring med angivelse af, hvor længe ansøgningen må gemmes. Samtykkeerklæringen kan til enhver tid trækkes tilbage, og vi vil slette alle dine oplysninger i vores system.