Prøvestenen er hjemsted for SuperAsfalt A/S,
der er Danmarks første nye asfaltfabrik i ti år
– og den eneste i København.

Om SuperAsfalt A/S

SuperAsfalt A/S producerer både miljøvenlig og traditionel asfalt til erhvervs- og privatkunder samt kommuner. På fabrikken på Prøvestenen i Københavns Havn producerer vi kvalitetsasfalt døgnet rundt, som bl.a. transporteres videre til vores asfaltsiloer. Uanset asfalttype fokuserer vi på at levere den højeste kvalitet, og vores asfaltproduktion opfylder alle krav indenfor lovgivningen – altid til en konkurrencedygtig pris.

SuperAsfalt A/S indgår i samme koncern som ENVISO GROUP A/S, som beskæftiger sig med innovative miljø- og klimamæssige systemløsninger med særligt fokus på genanvendelse. Innovation og bæredygtighed er en del af vores DNA og nøgleordet for vores tilgang til asfaltproduktion. Det gælder både ved selve produktionen, men også ved nytænkende løsninger, der skal gøre processen nemmere for køberen og udlæggerne.

Miljøvenlig asfaltproducent

Vi er som de eneste i Danmark producent af Grøn Asfalt, der genanvender tagpap i produktionen, og på den måde imødekommer de krav indenfor miljø og klima, som den offentlige sektor og mange private virksomheder efterspørger. Herudover er vi i gang med at opstille siloer rundt om på Sjælland, hvor asfaltudlæggere kan afhente asfalt i nærområdet og dermed spare mange timers transport.

SuperAsfalt er certificeret efter EN 13108-serien – se certifikat her.

Vores team

Karsten Rasmussen

Administrerende direktør

Tlf. +45 40 59 94 00
E-mail: kr@superasfalt.dk

Bogholderi

Tlf. +45 20 92 17 64
E-mail: bogholderi@superasfalt.dk

Tonny Bjerggaard

Blandemester

Tlf. +45 28 11 48 81
E-mail: tbj@superasfalt.dk

 
 
 
 

Vil du vide mere?

Udlægning af asfalt
SuperAsfalt A/S er producent af Grøn Asfalt, en innovativ asfalttype, der er et miljøvenligt alternativ til traditionel asfalt.

LÆS MERE OM VORES MILJØPOLITIK >
Udlægning af asfalt
Vi fokuserer på innovative asfaltløsninger, men er også producent af traditionel asfalt – i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

LÆS MERE OM VORES ASFALTTYPER >