Asfaltsilo

Hent asfalt lokalt på Sjælland

Er du asfaltentreprenør eller udlægger? Så er vi klar med et innovativt distributionskoncept, der får asfalten ud i lokalområderne.

SuperAsfalt er ved at etablere asfaltsiloer i Roskilde og Slagelse og vil fremover derfor kunne sikre asfaltdistribution på det meste af Sjælland. Siloerne vil være to-delte, så det er muligt at afhente følgende asfalttyper: Bærelagsasfalt GAB (0) og slidlagsasfalt AB 06t*. Silokonceptet betyder en klar reducering af tid på vejen. Det sparer CO2 og er en økonomisk fordel.

Asfaltsiloerne er designet til at fastholde en høj kvalitet, bl.a. anvender siloerne varmelegemer til at holde en temperatur på 150-160˚C, som er den temperatur der kræves for at kunne udlægge asfalt. Siloerne har kapacitet til 60 tons asfalt, fordelt i to separate kamre med henholdsvis bærelag og slidlag. Afhentning ved silo forgår med selvbetjening, vi beder derfor alle om, kun at tage den bestilte mængde af asfalt, så den næste kunde ikke kører forgæves. Det er nemt at betjene asfaltsiloerne, men mangler du hjælp til betjening, kan du altid kontakte os på tlf. 70 70 76 06.

Ønsker du at bestille asfalt, kan dette gøres ved at kontakte os på tlf. 70 70 76 06. Betaling sker via fakturering, som fremsendes efter asfalten er afhentet. Du betaler derfor kun for den mængde asfalt, der er hentet.

*OBS Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at hente Grøn Asfalt i vores siloer. Forventet opstart af siloerne efterår 2019.

Gå til webshop

Afhent asfalt følgende steder

Sådan foregår det

 • Forudbestil asfalt

  Bestil den ønskede mængde asfalt i vores webshop – betaling sker via fakturering.

 • Afhent asfalt ved silo

  Når du afhenter asfalten, vejer vi din vogn før og efter, så du faktureres den mændge asfalt, du henter.

 • Asfaltering

  Hos SuperAsfalt A/S kan du vælge, om du ønsker en totalløsning med asfaltering eller kun ønsker at købe og afhente asfalt.

 • Nyd din nylagte asfalt

  Al vores asfalt er af høj kvalitet med en lang levetid, som sikrer et godt resultat.