Asfaltering

Få en nem og fleksibel løsning

SuperAsfalt er ikke bare en asfaltfabrik. Vi står også for asfaltering og kan håndtere små som store opgaver i hele landet. Gennem samarbejde med lokale asfaltudlæggere og investering i egne maskiner og mandskab kan vi sikre en fleksibel løsning, der er tilpasset dine behov. Denne løsning er idéel til dig, som ønsker en nem ydelse i høj kvalitet hos en troværdig og pålidelig asfaltentreprenør.

Asfalt til private og offentlige kunder

Vi udfører alle former for asfaltering for bl.a. private grundejerforeninger, boligselskaber og virksomheder, der ønsker en konkurrencedygtig pris og høj kvalitet. Vores miljø- og klimavenlig asfalt gør os ligeledes attraktive over for kommuner, der har fået øjnene op for mulighederne for at reducere kommunens CO2-udslip ved at vælge en grønnere asfalt - uden det går udover kvalitet eller køreglæden.

Her er et udpluk af, hvad vi kan hjælpe dig med:

  • Asfaltering af private veje, indkørsler og parkeringspladser
  • Asfaltering af offentlige og højt trafikerede veje
  • Asfaltering af cykelstier
  • Reparation af nuværende belægning

Vil du vide mere eller have et uforpligtende tilbud? Kontakt os på tlf. +45 70 70 76 06 eller mail info@superasfalt.dk.

Innovation og service

Asfalt er ikke bare er noget, man færdes på. Derfor skal der investeres i innovative løsninger og ydelser, der matcher dine udfordringer og krav - uanset om det er støjdæmpende egenskaber, miljøvenlighed eller holdbarhed og slidstyrke. På vores asfaltfabrik kan vi producere asfalt døgnet rundt, og vores brede sortiment understøtter kundernes og markedets krav.

Uanset om vi samarbejder med lokale asfaltudlæggere eller udlægger med egne maskiner og mandskab, så stiller vi store krav til, at udstyret er i orden. Derfor har vi investeret i en Vögele Super 1600-3 med en udlægningsbredde på op til 7,5 meter og en Vögele 800-3i med en udlægningsbredde på ned til 1,2 meter. Dermed kan vi klare alle opgaver lige fra smalle cykelstier i byen til brede og højt trafikerede veje ved industriarealer og havneterminaler.

Køb af asfalt direkte fra fabrikken

Du kan også vælge kun at købe asfalt, og dermed bruge eksterne udlæggere. Vores fabrik har tilladelse til at producere asfalt døgnet rundt, og vores asfaltsiloer sparer udlæggerne for flere timers transporttid. Dermed kan entreprenørerne asfaltere lige præcist på det tidspunkt, hvor de skal bruge den – også om natten og i de trafikstille timer af døgnet.