Innovation og bæredygtighed er en del af vores DNA…

 

Derfor er vi, foruden traditionel asfalt, producent af Grøn Asfalt, som sikrer samme kvalitet men mindre CO2 udledning. Vores laboratorium foretager løbende kvalitetskontrol af asfalten for at sikre, at den overholder de strenge kvalitetskrav.

Vil du vide mere om vores kvalitetssikring og certificeringer? Læs mere her.

Grøn Asfalt

Co2 reduceret asfalt

Den innovative asfalttype Grøn Asfalt er et miljøvenlig alternativ til traditionel asfalt. Vores Grøn Asfalt er fremstillet på samme måde som almindelig asfalt, men er lavet af genanvendt bitumen, sand og småsten fra tagpap. Ved at genanvende materialer i asfaltproduktionen opnår vi en CO2 besparelse på op til 60 kg per ton asfalt, der produceres, når man sammenligner med traditionelle asfalttyper. Vælger du Grøn Asfalt til asfaltering og belægning, er du derfor med til at gavne miljø og klima – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

CO2 besparelse på
0
kg per ton asfalt

Bærelag

  • BituAsfalt GAB 0
  • BituAsfalt GAB I

Slidlag

  • BituAsfalt PA (PulverAsfalt)
  • BituAsfalt AB (Asfaltbeton m/granit)
 

Det er i øjeblikket ikke muligt at bestille og afhente Grøn Asfalt i vores siloer. Ønsker du at vide mere om produktet, kan du kontakte os på +45 70 70 76 06 eller info@superasfalt.dk.

 

Traditionel asfalt

Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser

Uanset dit behov, kan du finde en løsning der matcher. Vi leverer miljøvenlig Grøn Asfalt, ligesom vi også producerer traditionelle asfalttyper, som bl.a. bruges til at efterligne eksisterende asfaltbelægning. Du får den højeste kvalitet og vores asfaltproduktion opfylder alle krav indenfor lovgivningen – altid til en konkurrencedygtig pris.

På vores asfaltfabrik på Prøvestenen i København producerer vi asfalt i døgndrift, som efterfølgende bliver transporteret til vores asfaltsiloer – hvor I nemt og hurtigt kan afhente den forudbestilte mængde.

Vil du vide mere om vores asfalt og siloer, er du velkommen til at ringe på tlf. +45 70 70 76 06.

BESTIL & HENT SELV

Forudbestil asfalt på vores webshop og afhent i vores asfaltsiloer i Slagelse eller Kvistgård.

GÅ TIL WEBSHOP

Klik her for at bestille asfalt til dit næste projekt.

KLIK HER

Bærelag

  • Asfalt GAB 0
  • Asfalt GAB I
  • KøbenhavnerGAB/GAB Spec. (I)

Slidlag

  • Asfalt PA (PulverAsfalt)
  • Asfalt AB (Asfaltbeton m/granit)
 

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Kontakt os på tlf. +45 70 70 76 06