Forudbestil traditionel asfalt i vores webshop

Bliv partner og medejer i Danmarks nyeste og innovative asfaltfirma!

SuperAsfalt blev etableret i 2015 som et A/S og sat i drift i 2016. Vi søger nu en ambitiøs partner, der kan se fremtiden i grønne og nye løsninger i en ellers traditionel asfaltbranche.

Vores asfaltfabrik er allerede i drift og vi er kommet ind på det danske asfaltmarked. Vi har med tilskud fra Erhvervsstyrelsen’s Grøn Omstillingsfond udviklet den innovative BituAsfalt med genanvendt bitumen fra tagpap, hvilket er unikt i asfaltverdenen. Vi er Danmarks første nye asfaltfabrik i ti år og den eneste i København.

Markedet er domineret af få aktører, som årligt producerer flere millioner tons asfalt i Danmark. Vores nye fabrik har en produktionskapacitet på 150.000 tons/år, som vi regner med at nå i 2022. Vores asfaltfabrik har konkurrencemæssige fordele, da vi kan producere CO2-besparende asfalt og til lavere priser end traditionelt produceret asfalt, da vi anvender CE-mærket genbrugsbitumen af høj kvalitet. Vi er de første producenter i Danmark af denne innovative grønne asfalt. Vi sælger asfalt til asfaltentreprenører og udlægger også selv med egne udlæggerhold og -maskiner.

Asfaltvirksomheden indgår i en gruppe, som samlet set har mere end 30 års erfaring med innovative løsninger og opstart af virksomheder. Bl.a. har gruppen udviklet nogle af de første anlæg til genanvendelse af gips og tagpap. Vi har derfor en historie og institutionel ballast indenfor iværksætteri og bæredygtige løsninger.

Opstart af ny fabrik med et nyt innovativt koncept på et ellers traditionelt marked kræver ressourcer til udvikling og understøttelse af nye produktions- og salgsmetoder. Vi søger derfor en partner for at speede denne proces op. Vi er åbne overfor forskellige typer partnerskaber. Det kan være en sleeping såvel som aktiv partner, og er I en virksomhed, som gerne selv vil besætte direktørstolen, vil det også kunne være en mulighed. Vi tager derfor meget gerne en diskussion om det optimale set-up.

Ring til direktør Karsten Rasmussen på 4059 9400 eller skriv til cef@enviso.dk for at høre nærmere.

Vi ser frem til at høre fra dig!