Boligforening Grækenlandsvej Amager - SuperAsfalt

Tilbudsberegner til Danmarks nyeste asfaltfirma

Er du parat til at sælge fremtidens bæredygtige asfaltløsninger? Er du skarp på at lave tilbudsberegning? Så er det måske dig, vi leder efter til at tage hånd om vores kunder gennem hele salgsprocessen.

SuperAsfalt – Innovation og bæredygtighed er en del af vores DNA

Hos SuperAsfalt tror vi på, at asfaltproduktion og bæredygtig omstilling går hånd i hånd. Vores nye, innovative asfaltfabrik på Prøvestenen på Amager er ikke blot den første nye asfaltfabrik i over 10 år. Det er også her, vi producerer både traditionel asfalt og den såkaldte ”grønne asfalt” kaldet BituAsfalt, hvor vi genanvender olien fra tagpap. Resultatet er en bæredygtig asfalt til konkurrencedygtige priser, som vinder frem både hos vores offentlige kunder og erhvervskunder.

Tilbudsberegner

Som vores nye tilbudsberegner tilbringer du størstedelen af din tid på kontoret i Glostrup. Herfra er det din opgave at granske udbudsmateriale og sætte din tekniske viden i spil, når du beregner tilbud for kunder på Sjælland. Du vil også stå for opsøgende salg, hvor du åbner døren op til nye potentielle kunder og skaber gode, langvarige relationer. Vi forventer ikke at du er ekspert i tilbudsberegning, men ser gerne at du har erfaring med lignende type salg og beregninger. Mere præcist kommer du til at:

  • lave beregning, kalkulation og tilbudsgivning på udbud og forespørgsler fra kunder
  • indhente og forhandle priser fra underentreprenører og samarbejdspartnere.
  • lave opsøgende salg samt pleje relationer til eksisterende kunder

Ved at være involveret i hele salgsprocessen, fra udbud til projektets færdiggørelse, er det muligt for dig at sikre, at det færdige produkt altid møder kundernes ønsker og behov.

En spændende opgave for en sælger

Du vil hurtigt bemærke, at det er en spændende virksomhed, du er kommet ind i.

”Du kommer ind i forretningen på et rigtigt spændende tidspunkt. Bæredygtighed har aldrig været mere relevant, og som sælger er det fantastisk at kunne tilbyde et grønt alternativ – også når det kommer til asfalt. Samtidig vil du hurtigt bemærke, at du er omringet af entreprenørånd og passionerede kolleger. Vi er en virksomhed, der er på vej op, og har du ambitionerne, er det ikke umuligt, du ender med ledelsesansvar,” slutter Karsten.

Teknisk uddannelse og erfaring med salg

Der findes mange tilgange til denne stilling. Vi forestiller os, at du:

  • har en teknisk uddannelse – måske som byggetekniker, tømrer eller noget helt tredje
  • gerne har erfaring fra asfaltbranchen, men det er ikke et krav
  • har erfaring i rollen som tilbudsberegner og drives af at lave succesfulde tilbud.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen – eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal blive vores nye tilbudsberegner? Så kan du ringe til direktør Karsten Rasmussen på 4059 9400. Du kan sende dit CV og din ansøgning på cef@enviso.dk. Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag.

SuperAsfalt A/S indgår i samme koncern som ENVISO GROUP A/S, som beskæftiger sig med innovative miljø- og klimamæssige systemløsninger med særligt fokus på genanvendelse. Innovation og bæredygtighed er en del af vores DNA og nøgleordet for vores tilgang til asfaltproduktion. Det gælder både ved selve produktionen, men også ved nytænkende løsninger, der skal gøre processen nemmere for køberen og udlæggerne.