SuperAsfalt-kvalitet

Blandemester/procesoperatør til asfaltproduktion i København

Procesoperatør/blandemester til asfaltproduktion i København

Har du lyst til at producere fremtidens bæredygtige asfaltløsninger? Og vil du samtidig gerne blive en habil blander af asfalt? Så er det måske dig, vi leder efter til at bistå vores asfaltproduktion.

SuperAsfalt – Innovation og bæredygtighed er en del af vores DNA

Hos SuperAsfalt tror vi på, at asfaltproduktion og bæredygtig omstilling går hånd i hånd. Vores nye, innovative asfaltfabrik på Prøvestenen på Amager er ikke blot den første nye asfaltfabrik i over 10 år. Det er også her, vi producerer både traditionel asfalt og den såkaldte ”grønne asfalt” kaldet BituAsfalt, hvor vi genanvender olien fra tagpap. Resultatet er en bæredygtig asfalt til konkurrencedygtige priser, som vinder frem både hos vores offentlige kunder og erhvervskunder.

Lav innovativ grøn asfalt og få stor indflydelse
Din daglige arbejdsplads bliver det nye asfaltværk på Prøvestenen i København. Her vil du få ansvar for at blande asfalt i samarbejde med blandemesteren. Du har også direkte kontakt til kunderne og skal være med til at sikre, at de får den højeste kvalitet asfalt til aftalt tid. Du får stor indflydelse på den daglige drift og skal samarbejde tæt med værkets øvrige medarbejdere.

Dine opgaver inkluderer:

  • Afvikling af den daglige produktion af asfalt
  • Positiv dialog med kunderne som kommer på værket
  • Ind- og udvejning af lastbiler
  • Ad hoc-opgaver, der dukker op undervejs

Ved at være involveret i hele produktionsprocessen, er det muligt for dig at sikre, at det færdige produkt altid møder kundernes ønsker og behov og lever op til gældende standarder.

Blanding af asfalt skal vi nok lære dig, hvis du har brug for det. Det er langt vigtigere, at du har et godt hoved for produktion og processtyring. Du glæder dig til at sikre en effektiv produktion og levere et godt produkt – og du mærker begejstringen helt ud i fingerspidserne, når produktionen kører på skinner” siger direktør Karsten Rasmussen.

Erfaring som procesoperatør indenfor byggebranchen
Vi forestiller os, at du er kendt som en fagligt dygtig person indenfor processtyring og produktion. Du har gerne erfaring som blandemester på et asfaltværk, men det er ikke et krav, du kan også have en baggrund som smed, elektriker eller lignende. Det vigtigste er, at du har lyst til at lære faget og påtage dig ansvaret for produktion og styring af vores nye Benninghoven asfaltværk. Vi ser derudover gerne, at du:

  • har minimum 5 års relevant arbejdserfaring som procesoperatør, smed, elektriker eller andet håndværk.
  • er god til at samarbejde, men også selvstændigt tager initiativ og udviser ansvarlighed.
  • er åben overfor mangeartede opgaver og kan bevare overblikket i pressede situationer.
  • forstår og taler dansk samt behersker en del engelsk.

Du skal være indstillet på en fleksibel arbejdstid hen over året afhængig af sæson og efterspørgsel på døgnet. Vi tilbyder naturligvis oplæring og en god løn efter kvalifikationer og derudover pensionsordning og sundhedsforsikring.

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen – eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal blive vores nye procesoperatør? Så kan du ringe til direktør Karsten Rasmussen på 4059 9400. Du kan sende dit CV og din ansøgning til Cecilie Fernández på cef@enviso.dk. Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag.

SuperAsfalt A/S indgår i samme koncern som ENVISO GROUP A/S, som beskæftiger sig med innovative miljø- og klimamæssige systemløsninger med særligt fokus på genanvendelse. Innovation og bæredygtighed er en del af vores DNA og nøgleordet for vores tilgang til asfaltproduktion. Det gælder både ved selve produktionen, men også ved nytænkende løsninger, der skal gøre processen nemmere for køberen og udlæggerne.