SuperAsfalts silo - Kvistgård

Erfaren blandemester til asfaltproduktion i København

Brænder du for at lave asfalt og har du samtidig mangeårig erfaring fra asfaltbranchen?

SuperAsfalt A/S er en ny asfaltkoncern i Danmark – 100% danskejet. Første asfaltværk er opført på Prøvestenen i København og er sat i drift i foråret 2016. SuperAsfalt A/S ejes af to holdingselskaber, der har aktiviteter i en række firmaer inden for byggeri, nedrivning og genanvendelse i flere lande. SuperAsfalt A/S er med sit koncept nyskabende indenfor asfalt. Du kan læse mere om os her på siden. Til at varetage opgaven med at blande asfalt søges en erfaren blandemester.

Lav innovativ grøn asfalt

Din daglige arbejdsplads bliver det nye asfaltværk på Prøvestenen i København. Her vil du få ansvar for at blande asfalt i samarbejde med driftslederen. Vi tilbyder et anderledes job, da SuperAsfalt A/S arbejder med et nyt genanvendelses-koncept indenfor asfalt. SuperAsfalt laver bl.a. den nyskabende BituAsfalt og det er en spændende, udfordrende og mangeartet opgave der venter, da alt er næsten nyt i virksomheden.

Få gode kolleger og stor indflydelse

Du har direkte kontakt til kunderne og skal være med til at sikre, at de får den højeste kvalitet asfalt til aftalt tid. Du får stor indflydelse på den daglige drift og skal samarbejde tæt med værkets øvrige medarbejdere – men også koncernens øvrige medarbejdere, da koncernen er i rivende udvikling og der udføres projekter på tværs af koncernens virksomheder.

Dine opgaver inkluderer

 • Afvikling af den daglige produktion af asfalt
 • Positiv dialog med kunderne som kommer på værket
 • Bestilling af råvarer til produktion
 • Vedligehold og rengøring af anlægget
 • Løbende udvikling af systemer og produktionsmetoder
 • Løbende optimering af driften
 • De opgaver, der dukker op undervejs ved et nyt asfaltværk

Stor erfaring og viden om asfalt

Vi forestiller os, at du er kendt som en fagligt dygtig person indenfor asfaltbranchen. Du har års erfaring som blandemester på et asfaltværk, så du ved, hvad der kræves. Du er sikkert nået til et stadie i din karriere, hvor du gerne vil have flere spændende udfordringer i en branche, du kender. Er du uddannet smed eller elektriker, er det et ekstra plus. Det vigtigste er, at fagligheden er i orden, det indebærer blandt andet, at du:

 • er kendt for en produktion, der fungerer uden problemer.
 • er god til at samarbejde, men også selvstændigt tager initiativ og udviser ansvarlighed
 • har hænderne skruet rigtigt på og kan mange ting selv – vi er lige nu en lille virksomhed, så det er vigtigt med gå-på-mod og åbenhed overfor mangeartede opgaver.
 • ved med dig selv, at du trives i et travlt miljø, og at du kan bevare overblikket i pressede situationer.
 • er fortrolig med Office-pakken – særligt Outlook, Excel og Word
 • er velformuleret på dansk – både mundtligt og skriftligt og forstår og taler engelsk
 • er et menneske med overskud og godt humør.

Du skal være indstillet på en fleksibel arbejdstid hen over året afhængig af sæson og efterspørgsel på døgnet. Vi tilbyder naturligvis en god løn efter kvalifikationer og derudover pensionsordning og sundhedsforsikring.

Er du interesseret?

Så glæder vi os til at modtage din ansøgning, som sendes til SuperAsfalt A/S, Naverland 2, 2600 Glostrup, att. Cecilie Fernández, på mail: cef@enviso.dk. Vi indkalder til interviews løbende. Husk at inkludere i din ansøgning:

 • Hvorfor du skal være SuperAsfalts blandemester.
 • Hvad du tidligere har opnået af resultater som blandemester.
 • Ansøgning, CV og billede af dig selv mailes i én fil.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte adm. direktør Karsten Rasmussen, tlf: 4059 9400.